Virginias convida a gaudir dels torrons aquest cap de setmana

09/10/2020

La marca anima als usuaris a fer una ‘passejada virtual’ pel seu obrador a través de la seva pàgina web i celebra així una Fira del Torró virtual

Tot just fa un any Virginias va rellançar la seva marca amb la inauguració del seu obrador El Taller de Virginias a Agramunt. L’obertura va coincidir amb la Fira del Torró i Xocolata a la Pedra d’Agramunt 2019, que aquest any s’ha vist cancel·lada degut a la situació de la COVID-19. Virginias, amb l’objectiu de seguir fent protagonistes als torrons, presenta tot un seguit d’accions previstes pels propers 10 al 12 d’octubre, el cap de setmana en el que s’hauria celebrat la Fira del Torró del municipi.

Un cap de setmana llarg ple de torrons
Pensant en els amants del torró i de la Fira del Torró, Virginias ha adaptat el seu obrador d’Agramunt, situat a l’Avinguda Agustí Ros, 2B, baixos, a la situació actual tot controlant l’aforament i les mesures d’higiene i seguretat.

Així, durant els propers dies l’espai obrirà les seves portes per rebre visitants i oferir-los una zona de degustació i maridatge de torrons i xocolates. Tanmateix, els assistents a l’obrador gaudiran d’una experiència completa al voltant del món del torró i els seus orígens.

Descomptes online a la pàgina web
Per totes aquelles persones de fora d’Agramunt o que prefereixin gaudir de l’experiència dels torrons des de casa, Virginias els convida a visitar l’obrador de manera ‘virtual’ a través de la seva pàgina i botiga online. Per a tots ells, la marca ha creat una promoció especial del 10 al 12 d’octubre, quan totes les comandes tindran el cost d’enviament gratuït. Per aplicar el descompte només caldrà d’introduir el codi TURRONSACASA en el procés de compra.

Amb totes aquestes accions, Virginias vol compartir la seva passió pels torrons i les xocolates i oferir una alternativa a descobrir aquest món a la Fira del Torró i Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que aquest any hauria viscut la seva 32a edició.

Sobre VIRGINIAS
Virginias, amb més de 80 anys al mercat, és marca pionera en la producció de torrons i xocolates. Durant el seu recorregut ha arribat a ser líder en torrons sense sucres afegits, gama de producte que encara conserva.

L’any 2019 la companyia es reinventa de la mà d’Acrimont Foods per portar al consumidor dolços que combinen tradició i alta cuina.

Aquest mateix any, ha creat El Taller de Virginias, el primer obrador que obre la marca a la localitat lleidatana d’Agramunt. En aquest espai es pot trobar, degustar i descobrir els productes Virginias així com conèixer la tradició torronaire a Agramunt.

 

InfoLleida | Foto: Virginias