Virginias llança una edició especial de torró per Sant Jordi

20/04/2021

La marca proposa la seva particular versió de la rosa per aquest dia especial

Per Sant Jordi, llibres i roses. I aquest any, també torró. Virginias, reconeguda marca de torrons i xocolates, fusiona tots els elements d’aquesta jornada tan especial a Catalunya i es suma a la celebració d’aquest dia tan assenyalat, en què la cultura i l’amor són protagonistes, amb una proposta especial de torró de Sant Jordi, que es pot trobar a la seva botiga online i als establiments de Virginias d’Agramunt i Reus, per 7,50 €.

La firma ha fusionat els elements més simbòlics d’aquest dia -cultura i tradició, roses i amor- i ha llançat per a l’ocasió la seva particular versió de la tradicional rosa de Sant Jordi, una edició especial del seu torró de xocolata Ruby amb pètals de rosa caramel·litzats. Per gaudir de la diada amb els cinc sentits: vista, olfacte, tacte, oïda i gust.

La xocolata Ruby forma una combinació deliciosa amb els pètals de rosa caramel·litzats, el que dóna com a resultat un torró de gust sorprenent, delicat, de notes afruitades, fresques i àcides. Son unes postres atractives a la vista per la seva fina capa de xocolata rosa, el mateix color del seu interior. És el color de la xocolata Ruby, que adquireix aquest to mitjançant un procés d’elaboració innovador i totalment natural, sense afegir colorants i/o additius, que consisteix en evitar la fermentació del cacau. Les seves aromes suggeridores són fruit del toc floral tan original i agradable que li proporcionen els pètals de rosa caramel·litzats de l’interior i els naturals que decoren l’exterior (també comestibles).

Aquesta recepta de textura suau, amb un lleuger toc sonorament cruixent, és fruit de la col·laboració entre els mestres torronaires de Virginias i els prestigiosos professionals del Culinary Institute of Barcelona (CIB) i ha estat guardonada amb dues estrelles pel Superior Taste Award (Brussels). Es tracta d’un producte d’alta qualitat, que destaca per la seva elaboració natural, sense colorants ni conservants. Tota una declaració d’amor per al paladar, que es presenta en format de barra catalana de 300 grams, amb un embolcall transparent especialment decorat amb la tradicional rosa vermella.

Redacció - SEGRE / Foto: Virginias