Virginias llança un torró solidari a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer

12/10/2019

La marca ha creat un pack especial del seu torró rosat i destinarà 3€ de cada venda a l’entitat.

Virginias, reconeguda marca de torrons i xocolates des de 1932, ha elaborat un pack especial del seu torró Ruby i un cava rosat per col·laborar en la lluita contra el càncer de mama. Per fer-ho possible, la marca de torrons ha signat un compromís amb l’AECC – Catalunya Contra el Càncer, entitat que finança projectes d’investigació per millorar el diagnòstic i tractament dels més de 200 tipus de càncer que existeixen a l’actualitat, a més a més d’acompanyar persones malaltes i els seus familiars.

Per contribuir a la conscienciació i recerca del càncer de mama, Virginias destinarà 3€ a l’AECC per cada venda del pack que faci, el qual es podrà comprar durant aquest cap de setmana a la Fira del Torró d’Agramunt i de manera permanent fins al nadal a l’obrador de la localitat lleidatana.
 
Ruby, la quarta generació de xocolata
La nova categoria de xocolata més innovadora neix dels grans de cacau rubí, els mateixos que atorguen el nom al torró de xocolata Ruby de Virginias. Després de la xocolata negra, la xocolata amb llet i la blanca arriba un producte que no només destaca pel seu sabor sinó també pel seu color, un to rosa natural sense colorants ni saboritzants. El cacau rubí prové dels països productors del Brasil, Equador i Costa de Marfil i la seva coloració és fruit de la pols extreta durant el seu procés d’elaboració.
 
La revolució del torró de xocolata Ruby
El torró de xocolata Ruby de Virginias, a més d’estar format per aquesta varietat de xocolata, s’elabora amb pètals de rosa i caramel, ingredients que li concedeixen un sabor afruitat, fresc i àcid. Virginias ha elaborat, en col·laboració amb cuiners del Culinary Institute of Barcelona (CIB) dirigits per Pep Nogué, un torró de disseny avantguardista que trasllada a l’alta cuina de la xocolata i la bomboneria més delicada. El torró de xocolata Ruby amb pètals de rosa i caramel ha rebut aquest any dues estrelles i la distinció del millor torró d’Europa, premi atorgat pels xefs i sommeliers de l’edició del International Taste Institute 2019.

La fina capa de xocolata que embolica el dolç es combina amb els tocs de caramel cruixent i la fragància de pètals de rosa per fer viure al consumidor una experiència plena de sabors.
Infolleida