Vuit establiments de l’Urgell a la tercera edició de Benvinguts a Pagès

30/05/2018

La iniciativa vol atraure el públic de les grans ciutats donant a conèixer les explotacions agrícoles i ramaderes del territori

Benvinguts a Pagès celebrarà el cap de setmana del 9 i 10 de juny la seva tercera edició. Aquesta vegada seran de vuit establiments de l’Urgell, un més que l’any passat, els que participaran en aquesta iniciativa que pretén atreure el turisme de les grans capitals, donant a conèixer les explotacions agrícoles i ramaderes del territori.  

La Sidreria Riera Abadias de Preixana, el Celler Analec de Nalec, i la Cerveseria Matoll de Belianes obriran les seves portes per mostrar com elaboren els seus productes, mentre que el Restaurant 2007 de La Fuliola, i Cal Menut de Belianes oferiran menús especials als seus visitants.

Al llarg d’aquest cap de setmana rural també s’oferiran propostes com el concert de la Jove Orquestra de Ponent, que obrirà el Tastasons de Preixana; les visites al Museu del Torró i la Xocolata d’Agramunt, i les activitats que organitzarà la Masia Cal Monic.  

Francesc García