Alumnes de l’escola Guillem Isarn de la Fuliola adapten una cançó per la Pau

30/01/2020

La cançó s'ha treballat a cadascuna de les diferents aules i els alumnes han gravat l'àudio per parelles sobre una base instrumental ja existent; dins d'un estudi de gravació simulat

Els alumnes de l'escola Guillem Isarn de la Fuliola han gravat una cançó titulada ''Tots volem la Pau'' per commemorar aquest dijous el Dia Escolar de la No-violència i la Pau. Segons ha explicat el professor de música del centre, Aleix Calafell, ''el fet de treballar aquesta cançó ha convidat als alumnes a integrar diverses disciplines i posar en relleu el tema de la pau dins l'escola, que és l'espai de socialització per excel·lència".

La cançó s'ha treballat a cadascuna de les diferents aules i els alumnes han gravat l'àudio per parelles sobre una base instrumental ja existent; dins d'un estudi de gravació simulat.

D'aquesta manera, el pati de l'escola fuliolenca s'ha convertit en un escenari on alumnat i professorat han escenificat la cançó de la Pau sobre les lletres de la mateixa paraula. Cal recordar que l'acte s'ha organitzat en el marc del 25è aniversari de l'edifici del centre.

Així, durant l'any 2020, l'escola Guillem Isarn de la Fuliola acollirà diversos actes enfocats a la comunitat educativa.
Noèlia Burgos