Els xefs Jordi Cruz i Marc Ribas presidiran La Fira del Torró i de la Xocolata d'Agramunt, que amplia torronaires

03/10/2019

Entre les novetats, es reubica la carpa de La Cuita i es podran comprar tiquets en línia per l'Aula del Gust.

Agramunt es convertirà en l'epicentre del dolç els dies 12 i 13 d'octubre. Serà en el marc de la 31a Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra, que enguany incrementa el nombre de torronaires amb la presència de la firma Virginias.

A l'Aula del Gust, Marc Ribes i Jordi Cruz apareixen com a caps de cartell. És un dels espais on per primer cop es podran comprar tiquets en línia. També cal destacar la reubicació de la carpa de La Cuita, que passarà a l'exterior dels pavellons i s'ampliarà a 200 metres quadrats. En total, la Fira comptarà amb una superfície ocupada de 14.000 metres quadrats, amb 75 expositors, 115 parades al carrer i un espai per a 12 food trucks, on s'oferirà per primera vegada un concert nocturn.

Dins el programa de la Fira, que inaugurarà el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, també s'organitzarà una caragolada solidària destinada al projecte de fusteria de l'Associació Alba a Agramunt. La Proclamació del XIX Torronaire d'Honor a la Família Triginer i el concert final del Festival Musiquem Lleida seran els actes que posaran la cirereta al pastís.
Noèlia Burgos