Nou projecte de senyalització turística a Agramunt

31/10/2019

Aquesta actuació s’emmarca dins el projecte 'Camins de Riella', que inclourà tres itineraris en funció de la seva temàtica: camins de pedres, de terme i d'aigua

L’Ajuntament d’Agramunt ha aprovat el projecte que permetrà senyalitzar turísticament tot el nucli urbà. Concretament, el projecte preveu instal·lar faristols explicatius, cartelleres i elements direccionals per tal que els visitants puguin orientar-se adequadament i complementar la visita amb continguts vinculats amb els diferents elements patrimonials del municipi. Segons l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, "per donar a conèixer el nostres valors naturals i patrimonials cal tenir-los ben senyalitzats i per aquest motiu, després d'un acurat treball, tenim previst que a mitjans de l'any vinent el projecte estigui finalitzat".

El projecte ha comptat amb la col·laboració de l’historiador local Josep Bertran i ha estat redactat després d’un acurat treball de camp que ha permès identificar les millors ubicacions i ajustar els elements a les necessitats. Aquesta actuació s’emmarca dins el projecte 'Camins de Riella', que inclourà tres itineraris en funció de la seva temàtica: 'Camins de pedra', que serà l’itinerari que recorrerà tot el centre històric; 'Camins d’aigua', que inclourà tots els elements vinculats amb la gestió de l’aigua, i anirà des del Parc del Convent fins el Pont de Ferro, i finalment, 'Camins de terme', que serà el conjunt de recorreguts que hi ha als voltants d’Agramunt i dels quals ja s’ha senyalitzat la ruta fins al Pilar d’Almenara i el Camí Vell de Mafet.

El projecte de senyalització, amb un pressupost de 73.000€ i inclòs al pressupost vigent, serà licitat durant les properes setmanes i està previst que s’executi en un termini de 3 mesos.
Infolleida