Nova zona recreativa amb pàrquing per a autocaravanes a Castellserà

09/03/2020

Voluntaris planten mig centenar d’arbres i entitats i veïns els apadrinen

Desenes de veïns de Castellserà van participar ahir en una plantada popular d’arbres als terrenys adjacents a la deixalleria municipal. L’alcalde del municipi, Marcel Pujol, va explicar que l’objectiu del consistori és convertir la parcel·la en una nova zona recreativa, en la qual també està previst que s’acabi habilitant una petita zona que servirà d’aparcament d’autocaravanes.

Els voluntaris van plantar gairebé mig centenar d’arbres, alguns dels quals van ser apadrinats per entitats i veïns de la localitat. Pujol va assenyalar que, amb aquesta actuació, pretenem que els veïns es facin seua aquesta nova zona recreativa. El consistori té previst completar-la en els propers mesos, amb la instal·lació de diverses taules, bancs i barbacoes per a aquest nou espai públic.

Abans de plantar els arbres, l’ajuntament va obsequiar tots els participants a l’acte amb un esmorzar popular. Per servir-lo van utilitzar plats, vasos i tovallons compostables, completament biodegradables i fabricats amb materials respectuosos amb el medi ambient, de la mateixa manera que ja van fer amb motiu de la festa de Carnaval. De fet, un dels objectius del consistori per al present mandat és reduir el plàstic d’un sol ús.
SEGRE TÀRREGA