Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

24/03/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Com cada divendres, des d'Urgell TV et fem una resum de les millors propostes per al cap de setmana a la nostra comarca. 

L'oferta cultural per a aquest dissabte ens la porta Tàrrega, i és que a la capital de l'Urgell es celebrarà la segona trobada de balls de cercolets i arquets de Catalunya (17.30h, Plaça del Carme. A més, a les 22.30h a l'Espai MerCAT continuarà el cicle de concerts Tàrrega Sona amb una nit funky i disco a càrrec de les formacions Funkystep, les germanes afrocatalanes Sey i el grup Disco Little Hell. També, al Teatre Ateneu seguirà el 29è Concurs de Grups Amateur de Teatre "Ciutat de Tàrrega", amb l'obra "La venganza de Don Mendo", a càrrec del grup Teatre del Tailón de Lleida.

D'altra banda, Agramunt acollirà durant tot el cap de setmana la trobada d'adolescents i joves 2017 del MCEEC, amb diversos actes i activitats. 

EL diumenge, la comarca mostrarà la seva cara més solidària amb tres actes benèfics. El primer serà al Parc de Sant Eloi, a Tàrrega, on des de les 9.30 h es celebrarà la festa  benèfica "Posa't la gorra", en solidaritat amb el càncer infantil. A Verdú l'acte serà en benefici amb "Open Arms", una entitat que treballa per l'acollida dels refugiats. Per últim, el Casal Agramuntí acollirà el "Riem Junts per Stargardt go", una vetllada on assistiran els artistes Godoy, Peyu, Víctor Parrado, Mag Reivax, El Fill del Mestre, i Oriol Barri.

Altres actes que es celebraran a la comarca seran les festes de la matança del porc a Rocallaura (dissabte), i a La Fuliola (diumenge), i el trofeu de gimnàstica rítmica Club Ippon, el dissabte a les 17.00h a Bellpuig.

Bon cap de setmana!
Francesc García