Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

30/06/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Encetem el primer cap de setmana i de juny, i com és habitual, des d'Urgell TV et proposem algunes propostes per gaudir d'aquests dies de descans. 

Dissabte arriba a Tàrrega el Flèndit, la festa més esbojarrada de la capital de l'Urgell, i que enguany aplega a més de 600 participants de 42 colles diferents. 

Cap de setmana de concerts a la comarca amb la primera actuació del cicle "L'Estiu al Poble", amb el concert de El Pont d'Arcalís, una formació folk de música tradicional catalana que divulga la cançó popular del Pirineu, i que portarà els seus ritmes fins a La Figuerosa (dissabte, 22.30h). A Agramunt, arrenca el cicle "Racons", amb un concert de Western Fog Big Bandserà, una formació que va néixer fa quatre anys i està sota la direcció de l’agramuntí Jaume Sanchís. La formen joves de 13 a 27 anys i estan integrats a l'associació Banda Simfònica Unió Musical de Lleida. El concert tindrà lloc dissabte a les 21.30h a la plaça de l'església. 

Diumenge La Fuliola celebrarà les Festes del Segar i el Batre, amb una important presència de l'art, com a principal novetat. 

Bon cap de setmana!


 

Francesc García