Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

09/06/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Des d'Urgell TV et destaquem algunes propostes per gaudir del segon cap de setmana de juny. 

Tàrrega celebra per quart any la Mostra de Cinema Fantàstic de Ponent Galacticat durant tot el cap de setmana, i ho fa amb importants novetats, com ara un concurs de curtsmetratges, o el joc Survival Zombie. La mostra serà també l'escenari d'estrena dels films "Patria" i "Salvación". La capital de l'Urgell també acollirà altres activitats el dissabte, i és que a les 18.00h, la Plaça dels Comediants acollirà un nou assaig obert el programa de Suport a la Creació de FiraTàrrega. En aquesta ocasió serà el torn de MVMProduccions que porten fins a Tàrrega la "Lectura dramatitzada de MVMProduccions". A continuació, es farà l'acció inaugural de FiraTàrrega amb UrGENT Estimar, d'Ada Vilaró i Josep Perelló. 

Agramunt, per la seva part, donarà el tret de sortida a la temporada de piscines el dissabte, i celebrarà el concert d'agrupacions de l'EMMA dins del Festival Simfònic (18.00h - Plaça de l'Església), mentre que Bellpuig viurà la trobada country "Western Country Lis" (10.00h Pavelló Poliesportiu). 

També el dissabte, Vilagrassa retrà homenatge a Antonio Torres (18.30h - Església Parroquial de Santa Maria), amb un concert homenatge al gran lutier, i el Celler l'Olivera de Vallbona de les Monges acollirà una nova activitat del cicle "Vi en Viu", el concert del grup de jazz "Recitals a domicili" (19.30h).

Diumenge, La Fuliola sortirà a l'Era del Segar i el Batre per celebrar la 17a Trobada de les Colles del Caragol. A Tàrrega, el Grup de Teatre BAT clourà el cicle de teatre "Entretemps", amb l'obra "La gata salvatge" (18.00h - Teatre Ateneu). 

Bon cap de setmana!
Francesc García