Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

07/07/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

La shopping night d'Agramunt donarà el tret de sortida al segon cap de setmana de juliol que arriba ben carregat d'activitats de tot tipus. 

De l'oferta musical d'aquest cap de setmana destaquem "Sent Almenara", la proposta que realitza Espais Naturals de Ponent i que es realitzarà aquest divendres a les 20.00h; el concert de música brasileria amb Jeitinho, el dissabte a les 22.30h a La Figuerosa; el concert dels Pescadors de l'Escala, aquest dissabte a les 21.30h a Riudovelles; per últim, la Polifònica de l'Urgell i la Coral Nostra Senyora de Barcelona oferiran un concert al Claustre del Convent del Carme, a Tàrrega, dissabte a les 21.00h.  

Verdú celebrarà el Vins i Marinada, des de les 18.00h, amb una degustació de vins dels cellers de la Vall del Riu Corb, la projecció del documental "Fermentación espontania", i diverses activitats pels més petits. 

El toc d'humor al cap de setmana el posaran a les piscines d'Agramunt amb l'espectacle Improshow, dissabte a les 22.00h, i a Nalec, amb la funció d'Improvisto's Krusty Show, a les 20.00h. 

Diumenge les piscines d'Agramunt, Anglesola, Bellpuig, Castellserà, Tàrrega i Tornabous celebraran el Mulla't per l'Esclerosis Múltiple, i Preixana oferirà un nou concert del cicle "Tastasons", amb Ligna Música.

Bon cap de setmana!
Francesc García