Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

31/03/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Arriba abril i ho fa amb un cap de setmana ben carregat d'activitats per tal que puguis gaudir aquests dies de valent. 

Tàrrega esdevindrà la capital catalana dels Playmobils durant tot el cap de setmana, en la 6ª edició de la Fira Playmobil, la qual es celebrarà al Pavelló del Club Natació de Tàrrega. La capital de l'Urgell acollirà altres propostes el dissabte, com ara una matinal esportiva en el marc del Dia Mundial de l'Activitat Física. L'activitat tindrà lloc a les 9 del matí al Pavelló Municipal d'Esports. D'altra banda, el 29è Concurs de Grups Amateur de Teatre "Ciutat de Tàrrega" oferirà a les 10 de la nit, al Teatre Ateneu, la comèdia "Lletja", a càrrec del grup Wigmar Teatre de Guimerà. Els Cinemes Majèstic de Tàrrega també oferiran el visionament de dos films premiats al Festival de Sitges. 

A Agramunt, els aficionats al cant podran assistir al 6è Concert Ramon Casals, a càrrec del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers. 

El diumenge arriba amb diverses propostes esportives. Agramunt acollirà per tercer any el Sisó trek, una marxa de 10km que permetrà endinsar-se en l'hàbitat estepari de la zona. La capital del Sió serà també la seu de la final del TOP 4 juvenil masculí d'handbol. A Anglesola es donarà el tret de sortida a Lo Calvari de l'Urgell, mentre que a Bellpuig es disputarà el Campionat de Catalunya de Motocròs. 

Bon cap de setmana!
Francesc García